Cum platim taxele si impozitele in rate, fara dobanda, cu un card de credit

0
515

Stiri pe surse! Plata taxe si impozite cu cardul, in rate!

Taxele si impozitele pot fi platite in rate, fara dobanda! Doar cateva banci, insa, permit deocamdata aceasta facilitate cu conditia sa fie vorba de o anumita suma minima tranzactionata.

Credit Europe le permite clientilor cu CardAvantaj sa achite, pana pe 31 martie, impozitele in doua rate, fara dobanda. In cadrul aceleiasi campanii intra si plata facturilor de utilitati la apa, gaz si electricitate. Se impune, totusi, o conditie: tranzactia sa fie de minim 100 de lei. Campania este valabila la tranzactiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la ghiseele administratiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilitati, prin POS-urile instalate, fie online, pe site-urile acestora.

Stiri pe surse! Plata taxe si impozite la ING si BCR – mai multe optiuni

Si clientii ING Bank pot plati in 3 rate taxele si impozitele, tranzactia minima impusa fiind de 500 de lei.

Si, desi BCR nu are o campanie special dedicată platii in rate a taxelor si impozitelor locale, cei ce sunt posesorii cardurilor de credit emise de acesta banca isi pot achita datoriile la stat, in maximum 12 rate, in functie de valoarea platii. Astfel, intre 200 si 999,99 de lei plata se face in trei rate, intre 1000 si 1999,99 de lei intre trei si sase rate, iar peste 2000 de lei, plata se poate face in trei, sase sau 12 rate. Activarea planului de rate se face printr-un simplu SMS: primiti oferta de plata in rate prin SMS, iar daca acceptati, veti raspunde la respectivul mesaj, indicat si referinta tranzactiei.

Trebuie precizat faptul ca toti cei care isi achita integral impozitul anual pe cladiri si masini inainte de 31 martie 2017, beneficiaza de o reducere de 10%.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY