Tara arde si presedintele Iohannis pleaca la schi!

0
514

Vineri, 10 februarie, orele 14:00, presedintele Iohannis nu se afla la serviciu, ca orice roman de rand. Ci la schi, caci asa ii sta bine unui conducator de stat in care se desfasoara proteste de mai bine de doua saptamani!

Mai multe ziare mentioneaza concediul neplanuit al presedintelui: News.ro, DCNews, Digi24. Aflat la schi in Muntii Sureanu, presedintele Klaus Iohannis a coborat de mai multe ori pe partii si s-a pozat cu turistii. O tanara a si postat pe Facebook o fotografie cu presedintele, adaugand mesajul „Onoare pentru noi, onoare pentru tara, #rezist”.

Fotografia a fost, insa, rapid stearsa, motivul nu-l cunoastem. Insa oricine ar #rezista la schi si la distractie, nu?! Inclusiv presedintele Iohannis, conducatorul statului, un roman privilegiat pentru care vinerea nu este zi de lucru!

Distractia sefului statului in plina zi de lucru la schi a fost semnalata si de oamenii care au protestat la Alba Iulia cerandu-i demisia. Cei aproape 1.000 de protestatari au scandat timp de peste doua ore in fata Prefecturii Alba lozinci la adresa lui Klaus Iohannis, printre care si una cu referire la excursia de relaxare pe care acesta a facut-o la schi: ”Iohannis schiaza, Alba protesteaza!”.

Apreciem „solidaritatea” presedintelui fata de romanii pe care se presupune ca ii sustine in demersurile lor de a crea o tara mai buna, mai putin corupta. Ce putem sa ii uram in aceste conditii? Poate doar un sincer si nevinovat „Break a leg”?!…

 

LEAVE A REPLY