Totul despre Programul HAARP si manipularea vremii

0
663

Schimbarile climatologice nu mai sunt o noutate pentru nimeni, fiindca le simtim tot mai acut. Acestea sunt o consecinta a razboiului climatic la care iau parte state importante ca Rusia, China, India si Statele Unite ale Americii. Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate, este responsabil pentru toate fenomenele climatice care par de nestapanit. Lansat inca din 1992, la Gokona (Alaska), acest program consta intr-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizeaza „controlul modificarilor din ionosfera”, care afecteaza ulterior grav atmosfera si scoarta terestra.

De fapt, „HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global”, asa cum il considera vehement Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton.
Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explica: „HAARP este, in realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afecteaza diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pamant din ionosfera si penetreaza totul pe scoarta – viu sau mort – generand fenomene absolut devastatoare”.

Cercetatorul de renume mondial dr. Rosalie Bertell confirma ca „oamenii de stiinta din armata SUA lucreaza in prezent la realizarea de sisteme climatice folosite ca arme de razboi. Metodele includ crearea si dezvoltarea de furtuni puternice si directionarea evaporarii apei in atmosfera Pamantului pentru a produce inundatii directionate.”

Scopul HAARP este „exploatarea ionosferei in scopurile Departamentului Apararii”, pentru care pe langa experimente de modificari climaterice, chiar in SUA, au fost produse „pene totale de curent”, intreruperea curentului pe regiuni intregi, suspendarea comunicatiilor etc, Din cauza secretizarii totale a operatiunilor militare, din 1992, prin programul HAARP, clima s-a modificat total, afectand vietile oamenilor. Ca urmare a acestui program, Statele Unite experimenteaza manipularea acoperita a schimbarilor climatice, uriase explozii in scoarta terestra declansatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni intinse ale Terrei.

Multitudinea de schimbari neobisnuite din ultimii ani s-a simtit mai ales in tarile considerate de Administratia Bush ca fiind pe axa raului. De exmeplu, in Coreea de Nord, s-au consemnat o succesiune de stari de seceta, urmate de mari inundatii. Rezultatul: intregul sistem agricol al tarii a fost distrus, iar Coreea de Nord a fost nevoita sa recurga la masive importuri de alimente, pentru a preveni foametea. In Cuba, modelul a fost similar – secete cumplite, urmate apoi de inundatii devastatoare – cu aceleasi rezultate: importul de alimente sau foametea. In Iran, Irak si Siria am asistat la o seceta prelungita, incepand din 1999. In Afganistan, patru ani de seceta au premers invazia americana din 2001, distrugand total economia rurala si aducand o foamete cumplita.

Toate aceste actiuni contra naturii se explica prin dorinta detinerii controlului și prin subjugarea tarilor afectate. Economia este puternic destabilizata, ca de altfel tot ecosistemul si se pot produce maladii in masa. Aceste state vor fi astfel silite sa solicite „ajutor international”. Cum este, de pilda, cel acordat de Armata SUA in zona Oceanului Indian, permitand astfel americanilor sa ocupe zone strategice, sub pretexte „umanitare”.

HAARP in date si cifre

Proiectul HAARP a costat SUA peste 30 de milioane de dolari cu scopul de „a studia variatiile complexe din ionosfera Alaskai” conform Marinei si Fortelor Aeriene SUA. La care Pentagonul adauga: „si pentru a dezvolta noi tehnologii de comunicatie si supraveghere care vor permite armatei sa trimita semnale spre submarinele nucleare si spre bazele militare din subsol”.

Astfel, intr-o zona arctica aflata la 320 de km est de orasul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmitator proiectat sa trimita mai mult de 3000 megawati in straturile superioare ale atmosferei. In 1997 a intrat in functiune intregul complex format din 180 de turnuri inalte de 21 de metri formand o arie de transmitatoare capabile sa trimita unde radio de 2,5 – 10 MHz cu o putere de peste 3 gigawati.

Organizatia Natiunilor Unite nu a adus niciodata in discutie problema manipularilor climatice in scopuri militare. Nu s-a vorbit despre „razboi climatic” sau „tehnici de modificare a mediului”. Se pare ca ONU si celelalte organizatii care se doresc a fi pro- mediu nu sunt altceva decat niste maionete ale marilor puteri, ale oligrahieimilitaro-industriale mondiale.

Desi HAARP este prezentat opiniei publice ca un simplu „program de cercetare academica”, conform afirmatiilor oficiale, dr. Rosalie Bertell subliniaza ca, in plus fata de manipularea vremii, HAARP se mai foloseste si la altceva. „Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasa frecventa care au insa o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gandire si a celor emotionale ale oamenilor aflati in zona tinta, dar si influentarea dramatica a miscarilor plaailor tectonice” care ar duce la cutremure artificiale.

Marc Filterman, fost ofiter in armata franceza, subliniaza cateva tipuri de „arme neconventionale” care utilizeaza unde electromagnetice radio. El se refera la „razboiul climatic”, indicand ca atat SUA cat si URSS deja ajunsesera in 1980 la rezultate remarcabile in „provocarea schimbarilor bruste de vreme (uragane, seceta). „Aceste tehnologii fac posibila „declansarea unor perturbari atmosferice folosind semnale radar de foarte joasa frecventa (ELF)”.

Cercetatorul dr. Nicholas Begich descrie HAARP ca fiind „o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice care ridica zone largi din ionosfera (stratul cel mai inalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio si „fierberea” acestor zone. Semnalele electromagnetice sunt apoi reflectate inapoi spre sol si penetreaza totul – viu sau mort.”

LEAVE A REPLY