VIVO Shopping Pitesti gazduieste pe 26-27 mai 2017 cel mai mare eveniment de recrutare!

0
506

A III-a editie a targului de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic calificat – BESTEngineer, aduce la VIVO Pitesti pe 26-27 mai, 20 de companii angajatoare si peste 400 de joburi!

 Pe langa angajatorii renumiti din jud. Arges, prezenti la eveniment, alti angajatori din orase precum Bucuresti, Craiova sau Timisoara ofera pachete de relocare inginerilor si IT-stilor din zona.

HELLA Technical Center intentioneaza sa recuteze la Pitesti pentru sediul din Craiova.

Candidații vor beneficia de un pachet de relocare, care include prima de instalare, suport în căutarea de locuință, decontarea transportului pentru mutarea bunurilor și decontarea transportului pentru familie, dacă este cazul.

In urma angajarilor facute anul trecut la BESTEngineer Pitesti, Endava Romania se intoarce la editia din 26-27 mai cu mai multe pozitii deschise in IT.

Vor recurta la BESTEngineer Pitesti companii renumite precum: CER- Kaercher Curtea de Arges, Renault Romania, HELLA Technical Center Craiova, Draexlmaier, Faurecia, Leoni, Lear Corporation, Haulotte, Plastic Omnium, Rian & Partners, Endava, Nobel Automotive, ELJ Automotive, Mecaplast, Force Roma Interim, Trigo Group si alte companii.

Ia-ti un CV si vino sa discuti direct cu reprezentantii companiilor angajatoare!

Atat vineri /26 mai cat si sambata/27 mai, targul va fi deschis vizitatorilor intre orele 10.00 si 18.00!

Contact: Georgiana Ivan Stiel- Project Manager

Mail: georgiana.ivan@bestengineer.eu

Mob:  +40 730 611 311

www.bestengineer.eu

LEAVE A REPLY